Enjoy life, enjoy cooking
Stay healthy, eat tasty

VARIVO SA SVINJETINOM, RUŽMARINOM I ČEŠNJAKOM

Written By Unknown on Wednesday, November 2, 2016 | 12:38:00 PM



Za 2-3 osobe


Sastojci:

                200g svinjetine  
                200g mrkve        
100g graška 
1 grančica ružmarina
4-6 komadića rajčice sušene na suncu 
                2 češnja češnjaka
                1 žličica ekstra djevičanskog maslinovog ulja
                600mL vode (ili goveđeg temeljca ako želite jači okus)
                Sol, papar



Postupak:

Na maslinovom ulju popržiti češnjak narezan na velike komade. Dodati suhe rajčice, a zatim i ružmarin. Na tome popržiti svinjetinu narezanu na kockice i zaliti s temeljcem (vodom) te dodati mrkvu narezanu na kolutiće. Pustiti da zakuha, a zatim smanjiti temperaturu i kuhati 30 minuta.


Dodati grašak i 2 dcl umaka od rajčice. Povećati temperaturu na najjače i kuhati još 10 minuta. Začiniti sa soli i paprom prema ukusu. 
SHARE

About Unknown

0 comments :

Post a Comment