Enjoy life, enjoy cooking
Stay healthy, eat tasty

PAŠTETA OD PILEĆIH JETRICA

Written By Unknown on Wednesday, November 2, 2016 | 12:52:00 PM




Za 4-6 osoba


Sastojci:
                500g pilećih jetrica
                200g crvenog luka
                2dcl vode
                1 žličica masti
                1 češanj češnjaka
                Sol i papar
                 Ljuta papričica


Postupak:

Na svinjskoj masti popržiti grubo narezani crveni luk. Pržiti luk dok ne omekša uz povremeno dodavanje vode. Nakon što je luk omekšao dodati jetrica. Smanjiti temperaturu i kuhati 15 minuta. Ostaviti jetrica da se ohlade.

Nakon što su se ohladila, pažljivo odvojiti opnu jetre od samog mesa. Pomiješati čisto meso jetrica, luk koji se kuhao s njima i jedan češanj češnjaka. Začiniti ovisno o ukusu. U mužaru dobro obraditi smjesu kako bi se dobila pašteta.


Posluživanje:


Poslužiti s kruhom, krekerima ili različitim grain free popečcima te s pireom od povrća ili svježe narezanim sezonskim povrćem. 
SHARE

About Unknown

0 comments :

Post a Comment