Enjoy life, enjoy cooking
Stay healthy, eat tasty

BORŠČ

Written By Unknown on Sunday, October 4, 2015 | 2:05:00 PM



Za 4 do 6 osoba
Sastojci
                300g hokaido tikve
                300g kupusa
                300g cikle
                100g paprika babura
                200g rajčice
                200g crvenog luka
                2 žlice ghee maslaca
                Chilli, sol i papar
                1 L vode

Postupak
                Crveni luk i papriku narezati na kockice i popržiti na ghee maslacu. Dodati tanko narezani kupus, a zatim rajčicu i ciklu narezanu na kockice. Pirjati 15 minuta, a zatim zaliti s vodom i začiniti sa soli i chilli-em. Kuhati na visokoj temperaturi dok ne zakuha, zatim smanjiti i kuhati još 45 minuta. Nakon što se skuhalo 1/5 izmiksati u blenderu i vratiti u lonac.

                Poslužiti sa svježe narezanim peršinom i vlascem. 
SHARE

About Unknown

0 comments :

Post a Comment