Sastojci:
Za
tijesto
200g
cvjetače
1
jaje
Sol,
kurkuma
Za
nadjev
100g
trapista
100g
ljute kobasice
75g
šampinjona
1
dcL salse od rajčice
Sol
i origano
Postupak:
Cvjetaču usitniti u multipraktiku i zatim staviti u kipuću vodu na 5 minuta. Procijediti višak vode kroz gazu ili krpu i pustiti da se ohladi. Nakon što se cvjetača ohladila pokušamo ju maksimalno iscijediti, a zatim ju pomiješamo s jajima, soli i kurkumom. Posoliti po ukusu, ali paziti da ne bude preslano jer će nakon pečenja biti još slanije. „Tijesto“ staviti u lim i peći na 180°C 30 minuta.
Narezati sir,
kobasice i šampinjone na tanke ploške. Salsu posoliti i dodati joj origano.
Nakon 30 minuta pečenja tijesta dodati ostale sastojke na pizzu i peći još 20
minuta.
0 comments :
Post a Comment