Enjoy life, enjoy cooking
Stay healthy, eat tasty

GLUTEN FREE PIZZA S LJUTIM KOBASICAMA

Written By Unknown on Saturday, April 23, 2016 | 2:58:00 PM


Sastojci:
                Za tijesto
                                200g cvjetače
                                1 jaje
                                Sol, kurkuma

                Za nadjev
                                100g trapista
                                100g ljute kobasice
                                  75g šampinjona
               1 dcL salse od rajčice
               Sol i origano


Postupak:

Cvjetaču usitniti u multipraktiku i zatim staviti u kipuću vodu na 5 minuta. Procijediti višak vode kroz gazu ili krpu i pustiti da se ohladi. Nakon što se cvjetača ohladila pokušamo ju maksimalno iscijediti, a zatim ju pomiješamo s jajima, soli i kurkumom. Posoliti po ukusu, ali paziti da ne bude preslano jer će nakon pečenja biti još slanije. „Tijesto“ staviti u lim i peći na 180°C 30 minuta.  


Narezati sir, kobasice i šampinjone na tanke ploške. Salsu posoliti i dodati joj origano. Nakon 30 minuta pečenja tijesta dodati ostale sastojke na pizzu i peći još 20 minuta. 
SHARE

About Unknown

0 comments :

Post a Comment