Za 4 osobe
Sastojci
Pašta
sa salsom
200g crvenog luka
300g
tikvica
250g
mrkve
800g
rajčice
2
žlice ekstra djevičanskog maslinovog ulja
Sol,
curry
500g
špageta
Ribice
1kg
sitne bijele ribe
50g
pšeničnog brašna
50g
kukuruzne krupice
Ekstra
djevičansko maslinovo ulje
Sol
Umak od bosiljka
1
šaka bosiljka
10
žlica ekstra djevičanskog maslinovog ulja
2
češnja češnjaka
Sol
Postupak
Na maslinovom ulju
popržiti curry, dodati sitno narezani crveni luk. Zatim dodati ostalo povrće
također sitno narezano. Kuhati 30 minuta. Ostaviti da se malo ohladi i zatim
povrće izmiksati u blenderu kako bi dobili salsu glatke strukture. Posoliti po
ukusu. Skuhati špagete.
Ribice očistiti te
ih uvaljati u smjesu od pšeničnog brašna, kukuruzne krupice i soli. Ispržiti ih
na maslinovom ulju.
Umak od bosiljka
radimo tako da sve sastojke potrebne za njega stavimo u blender i dobro
izmiksamo.
Poslužiti uz
povrtne ražnjiće od tikvica i mrkve.
0 comments :
Post a Comment