Enjoy life, enjoy cooking
Stay healthy, eat tasty

INĆUNI S MAHUNAMA I ŠAMPINJONIMA

Written By Unknown on Sunday, October 4, 2015 | 1:29:00 PM



Za 4 do 6 osoba
Sastojci
                1 kg inćuna
                100g sezama
                400g šampinjona
                500g mahuna
                3 češnja češnjaka
                Ekstra djevičansko maslinovo ulje
                Sol, chilli
               
                Umak
                                2 vezice peršina
                                6 češnja češnjaka
                                1 dcL ekstra djevičanskog maslinovog ulja
                                ½ žličice soli 

Postupak
                Sezam samljeti i začiniti sa soli, po želji se mogu dodati i začini poput ružmarina ili samljevenog češnjaka. Inćune očistiti i uvaljati u smjesu od sezama. Popržiti inćune na maslinovom ulju.
                Šampinjone staviti u gril tavu i peči 10 minuta. Mahune skuhati tako da ostanu hrskave, ohladiti i začiniti s ekstra djevičanskim maslinovim uljem, sitno narezanim češnjakom, soli i chilli-em.

                Umak od peršina i češnjaka radimo tako da peršin i češnjak sitno narežemo, dodamo ekstra djevičansko maslinovo ulje i posolimo. 
SHARE

About Unknown

0 comments :

Post a Comment