Enjoy life, enjoy cooking
Stay healthy, eat tasty

JUNEĆE TRIPICE

Written By Unknown on Sunday, October 4, 2015 | 2:23:00 PM



Za 4 do 6 osoba
Sastojci
                600g junećih tripica
                400g svinjske lopatice bez kostiju
                400g mrkve
                400g paprike babure
                200g crvenog luka
                4 češnja češnjaka
                2 chilli papričice
                4 suhe šljive
        Lišće od 3 korabice
                Lišće od mrkve
                2 konzerve pelata (400g)
                1,5 L vode
                2 žlice masti
                Sol, papar

Postupak

                Svinjsku lopaticu narezati na kocke. Staviti u ekspres lonac, dodati tripice, grubo narezanu mrkvu i papriku, suhe šljive, lišće od korabice i mrkve, chilli papričice. Kuhati u ekspres loncu sat vremena. Iz lonca izvaditi lišće od mrkve i korabice. Nakon toga popržiti crveni i bijeli luk  na masti. Tome dodati sadržaj koji smo prethodno skuhali i konzerve pelata, začiniti po ukusu i pustiti da zakuha. 
SHARE

About Unknown

0 comments :

Post a Comment