Sastojci
- 100g omiljenih krekera
- 200g crvenog kupusa
- 100g tikvice
- Klice od rotkve
- 10 mariniranih i očišćenih inćuna
- Ekstra djevičansko maslinovo ulje
- Jabučni ocat
- Limunov sok
- Sol, papar
Postupak
- Krekere razlomiti na manje dijelove i staviti ih na dno posude.
- Kupus sitno narezati i začiniti s octom, uljem, soli i paprom. Potom ga dobro izgnječiti rukama kako bi bio mekši.
- Od tikvica napraviti špagete i začiniti s limunovim sokom, uljem i soli.
- Inćune očistiti i narezati.
- Slagati na krekere kupus, inćune, tikvice i na kraju malo klica od rotkve.
Savjet
- Ja volim dodatno marinirati (već marinirane inćune) nakon što ih očitim poslažem ih na tanjur dodam limunovog soka, maslinovog ulja i sol.
0 comments :
Post a Comment