Enjoy life, enjoy cooking
Stay healthy, eat tasty

MUNGO KREKERI

Written By Unknown on Tuesday, August 4, 2015 | 9:42:00 AM


Sastojci
  • 100g klica od mungo graha
  • 200g cvjetače 
  • 1 šalica sezama
  • 1 šalica suncokretovih sjemenki
  • ½ šalice lanenih sjemenki
  • Sol
              • Šalice koje sam koristila imaju 3 dcl 

Postupak
  1. Klice i cvjetaču sitno narezat.
  2. Sjemenke samljeti i namočiti preko noći, procijediti i pomiješati s povrćem.
  3. Smjesu premazati na teflex papir, u slučaju da ga nemate može se koristiti i običan papir za pečenje. Dehidrirati na temperaturi od 45°C otprilike 10 sati.
  4. Ovi krekeri su malo mekši od ostalih pa ne morate sušiti do hrskavosti. 

SHARE

About Unknown

0 comments :

Post a Comment