Enjoy life, enjoy cooking
Stay healthy, eat tasty

KREKERI S MEDVJEĐIM LUKOM

Written By Unknown on Monday, August 3, 2015 | 10:15:00 AM


Sastojci
  • 3 mrkve
  • 1 šalica sjemenki suncokreta
  • 1 šalica samljevenog sezama
  • 1 šalica medvjeđeg luka
  • sol, kurkuma, korijander 
              • Šalice koje sam koristila imaju 3 dcl 
    Postupak
    1. Sjemenke namočiti preko noći ili minimalno 4 sata prije.
    2. Mrkvu naribati, a medvjeđi luk sitno narezati.
    3. Sve sastojke staviti u multipraktik, dodati vode ako je potrebno. Začiniti po ukusu, ali oprezno sa soli jer će krekeri nakon dehidracije imati puno slaniji okus. 
    4. Smjesu premazati na teflex papir. U slučaju da ga nemate uvijek možete iskoristiti i običan papir za pečenje. Dehidrirati na temperaturi od 45°C do hrskavosti.
    SHARE

    About Unknown

    0 comments :

    Post a Comment