Enjoy life, enjoy cooking
Stay healthy, eat tasty

GLUTEN FREE KREKERI

Written By Unknown on Wednesday, November 2, 2016 | 12:46:00 PM



Sastojci:

150g tapioke u prahu
100g sezamovih sjemenki
100g suncokretovih sjemenki
100g mljevenih lješnjaka
300g lanenih sjemenki
1200mL vode
3 grančice ružmarina
Sol


Postupak:

Zakuhati 3 grančice ružmarina s vodom. Pustiti da se malo ohladi i procijediti. Do tada  pripremiti posudu u koju smo stavili tapioku i jednu žličicu soli. Dodavati malo po malo vode u posudu s tapiokom i dobro promiješati. Miješati sve dok se ne dobije jednolična smjesa. (Moguće je izmiksati i u bledneru.  Dodati ostale sastojke i dobro promiješati. Pustiti da odstoji 1h.  


Pomoću žlice smjesu razvući preko papira za pečenje. Zagrijati pećnicu na 200C i peći dok ne bude hrskavo.  
SHARE

About Unknown

0 comments :

Post a Comment