Enjoy life, enjoy cooking
Stay healthy, eat tasty

KREKERI S LANOM, MRKVOM I MLADIM LUKOM

Written By Unknown on Monday, August 3, 2015 | 10:11:00 AM


Sastojci
  • 2 šalice lan sjemena
  • 1 šalica mljevenog suncokretovog sjemena
  • 2 mlada luka
  • 100 g mrkve
  • 1/4 šalica nama Shoyu
  • 1/2 šalica sezama
              • Šalice koje sam koristila imaju 3 dcl 

Postupak
  1. Namočiti sjemenke preko noći.
  2. Mrkvu naribati, a mladi luk sitno narezati.
  3. Staviti sve sastojke u multipraktik i sve dobro smiksati.
  4. Smjesu premazati na teflex papir, u slučaju da ga nemate može se koristiti i običan papir za pečenje. Dehidrirati na temperaturi od 45°C, 8 sati. U slučaju da vam krekeri nisu suhi nakon 8 sati potrebno ih je još dehidrirati. Vrijeme dehidriranja ovisi o aparatu, a i o sobnoj temperaturi.

SHARE

About Unknown

0 comments :

Post a Comment